Yritys


Pikavuokraus Oy on vahvan kokemuksen omaava ja hyvin asiansa hoitava konevuokraamo, jonka konekanta käsittää pienkoneista kymmenien metrien korkuisiin mastotyölavoihin.

Uudisrakentamisessa tarvittavan kaluston lisäksi olemme erikoistuneet korjaus- ja saneeraus- rakentamisessa tarvittavaan konekantaan, josta mainittakoon sähköriipputelineet, henkilönostimet ja saksilavat, maali- ja tasoiteruiskut jne.

Toimipisteemme sijaitsevat lähes Helsingin sydämessä Hämeentie 105:ssä sekä Vantaalla Ylästöntie 121:ssä. Molemmat toimipisteet sijaitsevat hyvien ja keskeisten kulkuyhteyksien varrella ja paikoitusongelmia ei ole.

Investoimme runsaasti uuteen kalustoon. Vuokrakalustomme on erittäin laadukas, runsas, monipuolinen ja hyvin huollettu. Voidaan todeta: "Yhä harvempi tulee Pikavuokraukseen turhaan".

Panostamme osaavaan henkilökuntaan. Konesähköoikeudet omaavat koneteknikkomme vastaavat koneiden huollosta, henkilönostinten, mastolavojen, riipputelineiden ym koneiden vuositarkastuksista ja huollosta.